Interview: Dahl På Hack

For nogle uger siden var jeg i Skagen, for at blive interviewet af Søren Dahl til programmet Dahl på Hack. Det var simpelthen sådan en god oplevelse – og inden vores samtale, var Sara Blædel på, og talte blandt andet om sin skriveprocess og de mange mange mord hun har ansvaret for på sine sider. Simpelthen så sjovt og fint. Hvis du vil høre programmet, så kan du finde det her  og naturligvis også der, hvor du normalt henter dine podcasts.

2 kommentarer

  1. Tak for linket. Det program måtte jeg jo simpelthen bare høre! Jeg har været lidt forsinket med at følge op på min QuiteRSS-liste, så derfor hørte jeg først programmet nu. Som altid en fornøjelse!
    Med opvarmning fra Sara Blædel og så dig, så kunne det kun blive rigtig godt.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *