Foredrag i Aarhus & København: Om forældreskab, børn og forventninger

Den 22 august i København og i Aarhus den 12. september deltager jeg i disse to arrangementer, hvor jeg også har fået taletid:

Forældreskabet, forventningspres og delte meninger om det gode familieliv: Det er ikke nemt at bide skeer med. For ligesom det kan være svært at vide, hvornår ens børn er klar til at prøve kræfter med rigtig mad, så er det at være forældre en konstant udfordring i et samfund, hvor forældreskabet ofte deler os, mere end det samler os.

For uanset hvor gerne vi vil være åbne, imødekommende og lyttende, så begynder og slutter de fleste samtaler om det at være forældre med vore egne erfaringer, og dermed taber vi ofte rummeligheden og fællesskabet. Det vil vi gerne gøre op med, og vi inviterer derfor til en spændende og inspirerende aften helt inde i forældreskabet. Samtidig sætter vi fokus på den svære overgangskost, så du får både teorien på plads samt praktiske tips og tricks til, hvordan I som familie takler overgangen fra mælk til familiemad.

Semper Allomin 2’s ekspert i børneernæring, Katja Lindrup, der hver dag rådgiver sundhedsplejersker og fagpersonale i overgangskost, vil tegne og fortælle, så du er klædt på til den nye fase i dit barns liv. Samtidig får vi selskab af forfatter og etnolog, Julia Lahme, der vil tale om det forventningspres, vi udsættes for – både fra os selv og andre – når det kommer til det at være forældre, og se på, hvad vi selv kan gøre for at lette lidt på det. For er det generationen af forældre, der gør det svært for sig selv? Er det samfundet, strukturerne eller noget helt fjerde, der gør, at det nærmest er blevet en videnskab at være nogens forældre?

Der vil være plads til spørgsmål og debat, og vi håber meget på, at vi sammen kan finde ud af, hvordan vi sørger for, at forældreskabet bliver en mere favnende oplevelse og en måske endnu mere rummelig oplevelse. Og vi lover, det bliver sjovt!

Goodiebag til dig!

Du får en lækker goodiebag til dig og dit barn til en værdi af minimum 200 kr.

Billetterne koster 50 kroner plus gebyr.

Billet København – HER

Billet Aarhus – HER

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *