Efterår i tropevarme

Midt i tropevarmen (som så vildt jeg kan læse mig til slutter i morgen,) får du her en smuk, smuk bukket. Den efterårsagtige buket her, er skabt af den dygtige Florist Lars Jon; den var del af scenografien på et projekt, jeg har brugt en del af den forgangne uge på. Det er ikke for at være mega hemmelighedsfuld, men jeg kan ikke sige så meget om det, ud over at det er en podcast, og at den launcher ultimo juli, og jeg giver selvfølgelig besked her!

Men i hvert fald fik jeg lejlighed til at dresse op og til at komme i hænderne på Johanne, som du måske kender fra denne formidable blog

Det var faktisk helt fantastisk, og der sker altid noget når man ser sig selv gennem andres øjne, synes jeg. Og det er faktisk lidt af det der sker (ud over at få gravet kindbenene frem), når man sidder i en stol hos en dygtig makeupartist. Jeg fik også lavet hår, på en måde jeg faktisk aldrig har prøvet før, og det var altså også ret så lækkert.

4 kommentarer

  1. Hvor må det være sjovt! Sikkert også hårdt arbejde… Glæder mig til at høre mere om Pod casten

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *