NatMasken, forkølelsen og forkælelsen

Det har været den skønneste lange weekend med ungerne. Johan var ude at rejse, men ungerne, en veninde, hendes datter og jeg havde den fineste weekend sammen. Sådan en der varmer helt ind i knoglerne. Og jeg var i vandet! Jeg går ikke ud fra at det er derfor (!!!), men siden da har jeg simpelthen været så forkølet, slidt, træt og fik jeg sagt færdig? Min hud hænger og jeg føler mig simpelthen ved siden af. Det hele kræver noget ekstra. Så jeg er er på echinaforce, urtepensil, the, kaffe og en cola i ny og næ, og så går det hele alligevel. Men jeg er også på noget andet: Nemlig masker. For den der følelse af at ansigtet er tørt, at trætheden sidder uden på ansigtet og at huden kræver noget ekstra behøver man ikke sidde overhørigt. En af mine yndlingsmasker er den her fra Filorga. Man renser huden, smører sig grundigt ind og voila! Næste morgen er alt en smule bedre. Så godnat, sov godt og glædelig smuk onsdag i morgen tidlig. Masken fås blandt andet her.

2 kommentarer

  1. Jeg har kun hørt om Filorga men har endnu til gode at prøve det – tak fordi du deler dine erfaringer, Julia!
    Og velkommen i klubben med sommerforkølelse – jeg er også ramt, men tror mest det skyldes et lidt for tætpakket program og lidt for lidt MIG-tid.
    Jeg sover også fast med en øjenmaske hver nat i sommermånederne især. Jeg synes tit det har været et problem både at finde en der sidder behageligt, ikke for stramt og ikke så løst så den falder af, og som samtidig er god til at lukke lys ude. (Ja, jeg er nok lidt sensitiv også på det punkt). Men jeg fandt for nylig et par gode i TIGER og Normal. God nattesøvn er alfa og omega for ens overskud! God (valg)dag til alle!

  2. Det tror jeg du har totalt ret i – et alt for pakket program, kan jeg vist også nok godt nikke genkendende til. Og så noget med ikke at sove nok… Håber du får det bedre hurtigt, Rie – Kærligst J

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *