NatMasken, forkølelsen og forkælelsen

Det har været den skønneste lange weekend med ungerne. Johan var ude at rejse, men ungerne, en veninde, hendes datter og jeg havde den fineste weekend sammen. Sådan en der varmer helt ind i knoglerne. Og jeg var i vandet! Jeg går ikke ud fra at det er derfor (!!!), men siden da har jeg simpelthen været så forkølet, slidt, træt og fik jeg sagt færdig? Min hud hænger og jeg føler mig simpelthen ved siden af. Det hele kræver noget ekstra. Så jeg er er på echinaforce, urtepensil, the, kaffe og en cola i ny og næ, og så går det hele alligevel. Men jeg er også på noget andet: Nemlig masker. For den der følelse af at ansigtet er tørt, at trætheden sidder uden på ansigtet og at huden kræver noget ekstra behøver man ikke sidde overhørigt. En af mine yndlingsmasker er den her fra Filorga. Man renser huden, smører sig grundigt ind og voila! Næste morgen er alt en smule bedre. Så godnat, sov godt og glædelig smuk onsdag i morgen tidlig. Masken fås blandt andet her.

2 Comments
Previous Post
Next Post