Efter valget…

Jeg har det som om jeg burde have en klog kommentar til valget, men jeg synes godt nok det er svært. Jeg er utrolig taknemmelig for at den alleryderste højrefløj ikke kom ind, men det gjorde et nyt, høreorienteret parti så tilgengæld. Og hvis det går som et gik med Dansk Folkeparti, så kommer de til at få så meget taletid, at vi ender med at tro at det at sige visse rædsomme ting, bare er helt normalt. Det er det jeg er bange for. Det jeg er tryg ved, er at det ser ud til at vi faktisk får en klimavenlig drejning i statsmagten, at børnene (måske…) bliver prioriteret højere og at indflydelsen gives videre til nye mennesker. Og bortset fra det, så tænker jeg at vi (som altid…) må holde øje, tænke kritisk, selvstændigt og uden at tro at der findes partier, der ikke kan begå fejl.

 

2 Comments
Previous Post
Next Post