Vind: Lækker Solserie fra Derma

Dette indlæg er sponseret eftersom præmien er.

Det er SÅ meget tid til at få noget sol på næsen, og hvis vi er rigtigt heldige stopper det der halvgråvejr snart og sommeren vender tilbage. I hvert fald peger temperaturerne op ad, og jeg må indrømme at jeg nyder det i mere end fulde drag.

Sol betyder også solcreme, og det betyder at der er nogle ting, vi er nødt til at tænke over. For eksempel, hvad det har af konsekvenser, når vi smører os ind. For én ting er at vi alle sammen nok gerne vil vælge produkter, der er så fulde af gode ting, som muligt, noget andet er at vi er nødt til at tænke over om det vi smører os ind i, har en negativ konsekvens på det hav, vi så hopper i.

Og her kommer Derma så ind i billedet, for alle Dermas produkter er formuleret efter Svanemærkets standarder, som gør dem miljøvenlige og dermed skånsomme over for natur på land og til vands. For ligesom certificeringerne Asthma Allergy Nordic og AllergyCertified er din garanti for, at produktet har minimal risiko for at give allergi, så er Svanemærket blandt andet med til at sikre, at produktet hverken skader naturen, havmiljø eller indeholder de solfiltre som er mistænkte for at skade korallerne. Derfor kan du med god samvittighed – også over for korallerne – tage på snorkletur med Dermas koralvenlige solcremer på.

Og det er dem, jeg har fået lov til at udlodde her. Du får hele pakken, hvis du vinder, og det eneste du skal gøre at kommentere her og dermed smide dit lod i puljen inden på torsdag den 23. klokken 20.

79 Comments
Previous Post
Next Post