Farvelade VS praktik

Sponseret fordi jeg arbejder for et af de omtalte brands.

Billedet ovenfor viser hvordan jeg synes man bør bekæmpe det sommergråvejr, der på en eller anden måde er flyttet ind over os. Kun for at understrege det umulige folketingsvalg vi står overfor, og kun for at sætte en streg under at man bare ikke skal glæde sig for tidligt over solstrålerne, for man ved aldrig… I hvert fald ikke her i Danmark. Men jaja, haven har brug for regn, og dansk sommer er dansk sommer, opg sådan er det bare.

Men…

Fordi det bare er sådan, så betyder det også at mine børn jo skal bruge noget andet tøj, end den slags farvelade-glæde jeg synes giver en god dag. Sofus mener at det er en menneskeret dagligt at komme i Fælledparken og klart i træer, mens Elias – hvis han selv bestemmer – bare helst ikke (som i aldrig nogensinde) vil have overtøj på. Fordi det på en eller anden måde bare ikke sidder ordentligt, eller fordi han er ved at nå den alder, hvor ingenting giver mening med mindre han selv bestemmer. Men fordi jeg har børn, der SKAL ud hele tiden, come rain – come shine – er jeg blevet sindssygt glad for Isbjörn of Sweden. Et outdoor brand til børn, som vi hos Lahme er så heldige at arbejde for.

Det er sindssygt lækkert tøj, som bare sidder, og som Sofus foretrækker og Elias ikke siger nej til at have på. Jeg har nu købt to jakker til dem, som udmærker sig ved at sidde til, og så… tadaaaaa…. have sindssygt mange lommer! Det er af afgørende betydning for Sofus, som ikke kan se en pind / et blad / en sten / en dims, uden at skulle have den med hjem.

Jakkerne er Skaljakker og fås både til teens (HER) og til børn. Her. Der er supermange detaljer, der gør at tøjet bare holder, og Sofus er nu begyndt at arve Elias tøj. Skaljakkerne holder vinden og regnen ude, og er ikke så voldsomme, at der ikke er plads til dem i en almindelig skjoletaske, når man ruller dem sammen.  Du kan læse mere om brandet her.

1 Comment
Previous Post
Next Post