Det sidste store tabu (Om at sætte krydser)

Et af de sidste store tabuer (sammen med løn og økonomi) er, hvordan vi stemmer. I en tid, hvor vi taler meget om værdier, om at stå ved dem, om at købe ind efter dem, og om at være sikker på hvad vi selv, de virksomheder vi arbejder sammen med og for, og andre mennesker står for. Alligevel vil vi som privatpersoner meget nødigt drøfte hvor vi selv står. Måske tror vi at andre vil se os med andre øjne, hvis vi afslører hvor vi i virkeligheden sætter vores kryds.

Men der er nogle, der ikke er bange for at stå frem og fortælle hvem de stemmer på. Dem der er så meget fremme i skoene at det for os andre kan se ud som om, de løber med al taletiden. Og det er, så vidt jeg kan gennemskue dem der stemmer, så langt til højre for midten, at de fleste andre er vendt om for længst. De kan råbe, endda demonstrere, stå ved og dyrke netop det parti. Modstand, også mod Paludan og co og alle deres medløbere, kommer ikke kun af at vi alle sammen råber op om at han er for meget, men også ved at stå ved hvad vi selv stemmer, så diskussionen bliver reel. Vi kan ikke blive ved med at putte med det. Og mig, hvad stemmer jeg så? Ja, jeg stemmer ud fra klima, hvordan vi passer på andre (også dem der ikke er kridhvide), og så på en økomisk poltik, der betyder at vores skattekroner ikke forsvinder i sorte huller. Og de tests, jeg har taget peger på at jeg bør stemme radikalt. Hvis du har andre forslag, så skriv endelig, for jeg vil faktisk gerne tale om det. Det er bare lettest at tale om, hvis man kender hinandens udgangspunkter.

Og hvis du vil vide hvem der stemmer på Paludan, så klik her.

5 Comments
Previous Post
Next Post