VIND: Solcreme fra Avivir

Sponseret – eftersom vi arbejder sammen med Avivir.

Ja, nu er det jo ikke ligefrem bragende solskin her hvor jeg sidder, men den der sol kommer vel frem igen, og så snart den gør – og hvis vi er helt ærlige, også når den ikke står på en skyfri himmel, så har du og jeg og alle dem vi godt kan lide, virkelig meget brug for solcreme.

Der har været en del snak på det sidste om solcreme og koraller – men det er altså ikke bare korallerne, vi skal være bekymrede for, det er også det generelle havmiljø. Så også når du bader ved vore smukke danske strande, skal du lige holde lidt ekstra øje med, hvad det egentligt er, du smører dig ind i.  Vælger du en solcreme, der er bærer Svanemærket, kan du svømme med delfiner og snorkle blandt korallerne med god samvittighed, ligesom du også kan hoppe i vandet omkring de danske kyster uden at være nervøs. For Svanemærket forbyder stoffer, der er skadelige overfor miljøet – på lands og til vands.

Avivirs solcremer er

 • Mærket med det nordiske Svanemærke
 • Indeholder Aloe vera, der virker genopbyggende og modvirker rødme og irritation
 • Plejer og regenerer huden
 • Lækre at smøre ud og trænger hurtigt ind
 • Både til voksne og børn
 • Veganske

Smid en kommentar her inden på søndag den 5. maj klokken 20 og du deltager i lodtrækningen om hele den serie, der er vist her.

31 kommentarer

 1. Avivirs cremer er skønne -har dog ikke prøvet solserien, så det ville være dejligt at vinde – ikke mindst fordi jeg så kan smøre på med helt god samvittighed 🙂

 2. Dem vil jeg gerne vinde til den forhåbentlig fantastiske sommer vi har i vente 🙂

 3. Krydser fingre. Har aldrig kigget i Avivirs retning, tror simpelthen denne lækre serie har været ‘usynlig’ når jeg har handlet solcreme.

 4. Sikke en flot serie fra Avivir 🙂
  Aloe vera er jo ganske godt for huden og både min unge datter og jeg har lidt allergi, så tror bestemt at denne skønne serie vil gøre os godt 🙂
  Ønsker dig en god dag ovenpå blæsevejret 🙂

 5. Det ville være en skøn præmie at vinde. Indtil videre har børnene været smurt med rester SF sidste års solcreme, så det er ved at være tid til at få nyt på lager og gerne noget der netop er miljøvenligt.

 6. Jeg tror på en god sommer herhjemme igen i år og om 14 dage skulle jeg gerne ha fået en altan op, så det ville være skønt med solcreme 🙂

 7. Pretty nice! Det ville gøre lykke at vinde sættet fra Avivir, der hverken skader min krop eller miljøet.
  – og så kan jeg passe nyttehaven uden at være nervøs for skoldninger på min lyse hud, da jeg samtidig er en rødtop… ren win-win! (hvis jeg altså vinder).

 8. Hej Julia
  Hvis sommeren bliver som 2018 får vi god brug for en lækker solserie.
  v.h Birgit

 9. Det kunne være skønt at vinde en hel serie af solcreme med Aloe Vera, da Jeg har en meget sart hud/rosacea.
  Hilsen Lana

 10. Det ville være fantastisk at vinde, for jeg har så sart hud.

 11. Sikke en dejlig giveaway . Den vil sørme falde på er tørt sted her hos os. Jeg har endnu ikke fået købt en ny portion solcreme

 12. Den serie vil jeg virkelig gerne vinde. Vores solcreme-sæson er i fuld gang, fordi mine børn er meget lyse, men det er med rester fra sidste år. En ny forsyning vil være fantastisk. Og spændende med et mærke, som jeg ikke tidligere har lagt mærke til.

 13. Det lyder som nogen rigtig gode produkter, og hjemme hos mig er der ved at være lidt sløjt i beholdningen af solcreme fra sidste år. Så jeg krydser fingre!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *