VIND: Solcreme fra Avivir

Sponseret – eftersom vi arbejder sammen med Avivir.

Ja, nu er det jo ikke ligefrem bragende solskin her hvor jeg sidder, men den der sol kommer vel frem igen, og så snart den gør – og hvis vi er helt ærlige, også når den ikke står på en skyfri himmel, så har du og jeg og alle dem vi godt kan lide, virkelig meget brug for solcreme.

Der har været en del snak på det sidste om solcreme og koraller – men det er altså ikke bare korallerne, vi skal være bekymrede for, det er også det generelle havmiljø. Så også når du bader ved vore smukke danske strande, skal du lige holde lidt ekstra øje med, hvad det egentligt er, du smører dig ind i.  Vælger du en solcreme, der er bærer Svanemærket, kan du svømme med delfiner og snorkle blandt korallerne med god samvittighed, ligesom du også kan hoppe i vandet omkring de danske kyster uden at være nervøs. For Svanemærket forbyder stoffer, der er skadelige overfor miljøet – på lands og til vands.

Avivirs solcremer er

  • Mærket med det nordiske Svanemærke
  • Indeholder Aloe vera, der virker genopbyggende og modvirker rødme og irritation
  • Plejer og regenerer huden
  • Lækre at smøre ud og trænger hurtigt ind
  • Både til voksne og børn
  • Veganske

Smid en kommentar her inden på søndag den 5. maj klokken 20 og du deltager i lodtrækningen om hele den serie, der er vist her.

31 Comments
Previous Post
Next Post