Reddet af den Nordjydske Champagneklub – og kom til fest (rapport fra en fantastisk aften + en invite til den næste)

 

I går var sådan en god aften!

Som del af konceptet “Venindeaftener”, som bliver afholdt af en lang række apoteker, i samarbejde Orkla Care, holder jeg foredrag om omsorg, selvomsorg og kvindeliv. Det er flere år siden jeg sidst har været ude og tale om noget, der ikke er en bog, jeg har skrevet om Danmarkshistorie, og jeg må bare sige: Det var pissesjovt. Jeg mødte nogle helt fantastiske damer, blandt andet dem på billedet ovenfor, og jeg må sige, vi havde en fest.

Damerne fra Den Nordjydske Champagneklub kom flyvende ind og redede mig fra en lidt vred type, som bestemt ikke syntes jeg havde sagt det, hun gerne ville høre, og jeg må sige at ALLE damer bør have en champagneklub! Jeg vil også have én!

Som du kan se nedenfor, så VAR det en fest, og efter mit oplæg, kom fantastiske Janne til – og holdt et foredrag om kvindernes sundhed. helt uden løftede pegefingre, men med tips og tricks til hvordan man lige får det lidt bedre, lidt nemmere og med plads til lidt bredere smil. Nedenfor her kan du se Janne, sammen med Anne-Sophie.

Goodiebagsne var enorme, og fulde af netop de ting, Janne holdt foredrag om. Bagefter var der mulighed for at tale med kloge mennesker om sundhed, genveje til at få det bedre og få målt forskellige ting.

Hvis du har lyst til at deltage i de kommende events, så er der både mulighed i Kolding, Næstved og Glostrup. Du skal være hurtigt, der er nemlig snart udsolgt.

Janne og Anne-Sophie lige inden showstart.

 

 

2 kommentarer

  1. Det lyder super spændende 🙂
    Rigtig godt event og meget vigtigt for os kvinder !
    Vi ser lige om vi kan nå at få billetter.
    En god weekend ønskes 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *