Så kom dagen… og jeg holder vejret, krydser fingrene og prøver at se heeeelt rolig ud

Her sidder jeg midt inde i Afrika, midt i Zambia, sammen med de damer, jeg har lyst til at kalde for mit squad. De er i hvert fald blevet en enorm del af mit liv, og de fylder mere for mig, end jeg nok gør hos dem. Musali-damerne, som har lært mig en ting eller tusind om sammenhold, om familiefølelse, og om hvordan kvinder faktisk hjælper hinanden.

Og så er det i dag, at du kan hjælpe dem ved at smutte ned i Normal og købe et eller flere af de helt fantastiske armbånd til 79 kr, og vide at hver gang du gør det, er der en kvinde der har fået mad på bordet. Og ikke bare hende, men også hendes børn, og ikke kun dem, men også de børn, hun tager sig af, og som måske engang er hendes. Og bare lige for at lægge lidt ekstra pres på – hvis armbåndene ryger hurtigt ud af butikkerne får vi måske (krydser fingre) lov til at gøre noget lignende igen, måske endda med en anden type kunsthåndværk end armbånd. Jeg holder vejret og krydser fingrene, og siger TAK til alle jer (!!!), der har bakket op omkring projektet.

Læs mere om Musali her. 

5 kommentarer

  1. Så dejligt at du fik ‘hul’ til en main-stream metode for yderligere salg. Jeg håber dog, at I stadig beholder jeres IG salgsprofil 🙂
    Kh. Birgitte

  2. Vi vil også rigtig gerne have de armbånd op til Normal-butikkerne i Norge 🙂

  3. Mors dag er jo lige om hjørnet, så jeg har lige været nede og hamstre 3 stk musali armbånd ;D Bedre mors dags gave skal man da lede længe efter..! De er SÅ fine Julia!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *