Så kom dagen… og jeg holder vejret, krydser fingrene og prøver at se heeeelt rolig ud

Her sidder jeg midt inde i Afrika, midt i Zambia, sammen med de damer, jeg har lyst til at kalde for mit squad. De er i hvert fald blevet en enorm del af mit liv, og de fylder mere for mig, end jeg nok gør hos dem. Musali-damerne, som har lært mig en ting eller tusind om sammenhold, om familiefølelse, og om hvordan kvinder faktisk hjælper hinanden.

Og så er det i dag, at du kan hjælpe dem ved at smutte ned i Normal og købe et eller flere af de helt fantastiske armbånd til 79 kr, og vide at hver gang du gør det, er der en kvinde der har fået mad på bordet. Og ikke bare hende, men også hendes børn, og ikke kun dem, men også de børn, hun tager sig af, og som måske engang er hendes. Og bare lige for at lægge lidt ekstra pres på – hvis armbåndene ryger hurtigt ud af butikkerne får vi måske (krydser fingre) lov til at gøre noget lignende igen, måske endda med en anden type kunsthåndværk end armbånd. Jeg holder vejret og krydser fingrene, og siger TAK til alle jer (!!!), der har bakket op omkring projektet.

Læs mere om Musali her. 

5 Comments
Previous Post
Next Post