Veninder, og dem man ikke har tid nok til (og fire muligheder for at se dem!)

 

 

 

 

Billederne til dette indlæg er fra en forårslørdag fuld af fis, hvidvin og masser af snak i London. Der mødtes jeg med en veninde, jeg ser alt, alt, alt for lidt til. Turen gav simpelthen så megen energi, for uanset hvor højt man elsker sine unger, sin mand, sit arbejde og alle de andre mennesker og relationer, man står i, så er der ind i mellem noget helt særligt over at bruge den der rolige tid sammen med en af kvinderne i éns liv.

Det går slag i slag her for tiden, og dagene er fyldt op med lutter gode ting. Nogle af dem er så spændende at jeg har svært ved at være helt rolig – for eksempel synes jeg at hele Musali-projektet fylder virkeligt meget, og samtidig så ruller det jo bare afsted på en måde, som føles helt rigtigt.

Noget af det der ikke bliver tid nok til er tid med mine veninder
, og jeg kan fornemme at de fleste kvinder jeg kender faktisk har det på samme måde. Det er lige netop de relationer, der må vige når man har travlt. Derfor blev jeg også så glad da jeg blev inviteret med på fire venindeaftener, som kommer til at foregå her de næste 14 dage – og hvis du har lyst, kan du være med.

De kommer til at handle om dig, din krop, din sundhed, og så om ren og skær forkælelse. Der er vilde (!) goodiebags involveret (jeg skal helt sikkert have en med hjem), og jeg skal holde et foredrag om kvindeliv og omsorg. Altså lige præcis den slags aften, hvor man kan tage sine dejlige veninder under armen, læne sig tilbage og blive totalt forkælet, endda med noget der handler om lige præcis det liv man står midt i.

Den første af de fire Venindeaftener er i Aalborg på torsdag, og det tegner allerede til at blive noget af en fest. Billetterne er røget hurtigt, men der er stadig nogle tilbage. Jeg lister lige op her, hvor du kan deltage, og jeg lægger links ind, så du kan klikke dig hen til billetter:

Aalborg torsdag den 2. maj

Næstved 8. Maj

Kolding 13. maj

Glostrup 14. maj

 

1 kommentar

  1. Ihh det lyder som en god ide – holder du noget tilsvarende senere? Kan nemlig desværre ikke før om nogle uger, men vil være fantastisk at hive nogle veninder med til

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *