Danish Beauty Award 2019 – Orange is the new black

En  meget spændende og udfordrende del af mit arbejde har de sidste år været den ærefulde hverv som dommer i Danish Beauty Award. Der er 13 af os, og vi skal hver især varetage et ekspertisefelt, et område, en måde at vurdere produkterne på, som vi så sammen, i plenum skal vurdere. Det er en meget lang process, og det er sindssygt spændende og lærerigt. Man sidder med branchen dygtigste fagfolk, lærer om ingredienser og måder at kommunikere dem på, og det giver så meget.

Når vinderne skal kåres bliver det gjort ved en kæmpe fest, ved et awardsshow, komplet med løber, fotovægge, gallakjoler, u name it. Yes, jeg har tøkjrise hvert eneste år. Bortset fra i år, får i år havde jeg været ude i god tid, og fået lavet dette sæt, som jeg virkeligt havde det helt fantastisk i:

Sættet er fra Camilla S Copenhagen – og skoene er fra Marie Monin.

1 kommentar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *