Det sidder et sted lige mellem kravebenene…

… det der forår.

Det buldrer og brager og man kan mærke, at nu, nu sker det. Nu er det slut med mørke, der hiver i benene og vejr, der sniger sig ind under håret på én. Nu er vi der, nu er det nu, nu er det tid til nye begyndelser, til at dufte helt kold, klar luft med et løfte om sol, blød muld og spirende grene. Himmelen er høj, klar og i nye toner, der ikke minder om grå. Jeg kan sket ikke rumme, hvor komplet vidunderligt og tiltrængt det er.

4 kommentarer

  1. Ja det er skønt!
    Skal du i kolonihaven, eller er den solgt? Kan godt forstå, hvis der ikke var tid til det.

  2. Hej Susanne – den er (desværre) solgt – men den gav mulighed for et sommerhus, vi også kan bruge om vinteren. Det er virkeligt dejligt at kunne komme udenfor hele året rundt. Kram J

  3. Også et stort JA til foråret herfra! Jeg var i Mindeparken ved Marselisborg i dag og vinke til Margrethe da hun kom frem med familien. Jeg er ellers ikke specielt royal, men vejret var flot, jeg var i selskab med en god veninde, og kaffe i termokande – og gåtur i parken med de flotte kirsebærtræer (intet kan slå Bispebjergs, men det var flot alligevel) bagefter.
    Der ER bare en helt anden energi over foråret, det er skønt!
    God påske til dig, Johan, Sofus og Elias, Julia 🙂

  4. Rigtig god idé med et sommerhus! Mange flere muligheder. Vi er jo endt med at flytte i vores sommerhus hele året

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *