Brev fra Kaungwe

Jeg håber meget at du har nydt din påske, har kunnet holde fri, og måske ovenikøbet været sammen med dem du allerhelst ville. Ungerne, Johan og jeg har nydt solen, fridagene, og det faktum at der bare ikke var så mange mails, der pingede ind i mailboxen. Én vigtig mail, der tickede ind var fra en af pigerne i Musaliprojektet. Hun er 11 år og forældreløs. Hun hedder Kaungwe og er forældreløs, ligesom cirka en million andre børn i Zambia er det – på grund af AIDSepidemien der hærger der. Der er nemlig sket det, at vi har tjent lidt ekstra penge på projektet, og det har gjort at vi ikke bare har kunnet lønne kvinderne, men også sender fire forældreløse piger i skole. De får skolebøger, sko, undervisning, frokost, hygiejnebind, lægebesøg, uniform, en skoletaske, gummistøvler til regntiden og naturligvis undervisning og eksaminer betalt af Musali – og det vil sige af alle jer, der kommer til en event, eller køber et armbånd. Kaungwe har fået hjælp til at sende sin mail af en af vore kontakter i Zambia og noget caf det hun skriver er dette.

Hvis du vil støtte, købe et armbånd, drikke et glas vin eller på anden vis være med til at bakke op om kvinderne og børnene i Musaliprojektet, så holder vi en event i København  i morgen og en i Skanderborg på mandag. Der er lækre goodiebags og masser af snak og godt selskab. Men her: Brev fra Zambia

2 kommentarer

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *