Glasloftet i solskin

 

I går var en vild dag – ikke blot fordi jeg var til musikaften, hvor jeg så Sofus optræde med sit musikhold og med sin klasse (og mest af alt så, hvor glad han var), men også fordi jeg fik afsluttet en opgave, jeg har arbejdet rimeligt intensivt på i et stykke tid nu. Bagefter talte jeg med en kvinde, som er ti-tolv år yngre end mig og noget af det vi kom til at tale om var det berømte glasloft; hvordan det rent faktisk findes. Hvordan man mange steder rundt omkring i samfundet ser kvinder brillere, men have meget svært ved at få de allerhøjeste topposter. Altså: kvindelige mellemledere, mandlige topledere. Og det her er ikke et indlæg om at kvinder nok ikke selv vil, for jeg møder mange kvinder, der faktisk gerne vil, og knokler for at komme derhen, men som aldrig får positioneret sig til at få muligheden for den øverste stol. Det her indlæg er mere end undren, over at der for kvinder i 20-erne og 30-erne stadig er de samme hurdles de skal over som der er for kvinder på min alder. Men bortset fra det – i går var en skøn dag, og solen skinnede og dét skal man også huske at nyde.

Skjorten er fra Arket, bukserne er gamle, det samme er skoene.

1 kommentar

  1. Enig!!!
    Og så bare lige et “WAUWWWW”, for hvor ser du bare godt ud i det outfit 🙂
    Mvh. Louise

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *