Foredrag i Aarhus i den kommende uge

Hverdage er der flest af er en af de bøger, jeg har lært mest af at skrive – det indblik jeg fik i såkaldt almindelige danskeres såkaldt almindelig liv, er forandret den måde jeg forstår Danmark, velfærdsstaten og vores måde at være sammen på, grundæggende. Der er så meget at lære af andres erfaringer, og der er så meget at tabe, hvis vi ikke lytter til hinanden, på tværs af liv, erfaringer og generationer. Det er det Hverdage er der flest af handler om, og også helt konkrete historier om danskernes madvaner, vores kærlighedsliv, vores familieliv og vore rejser. Jeg holder foredrag i Aarhus på onsdag, og du kan melde dig til lige her.

1 kommentar

  1. Jeg havde den store fornøjelse at støde på Blogbogen ifm min praktik på et lokalt bibliotek, og jeg måtte bare igen konstatere, at det var en fantastisk bog du fik skrevet dengang. Det er forbavsende hvor tidløst du rammer, og udover den sørgelige nyhed, at G+ forsvinder om godt to uger, så holder bogen stadig.
    Det er i sig selv lidt af en bedrift at skrive om blogningens univers i et format, som holder så længe. I internet-tid er fem år jo nærmest en evighed.
    Rigtig god weekend herfra – og knæk og bræk med foredraget i Aarhus.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *