Væk med vintergrå – NU

Der var engang hvor denne blog også handlede om mode – på en eller anden måde, er jeg kommet væk fra det. Måske fordi jeg synes der er så meget andet, jeg også gerne vil fortælle jer om, men nu begynder jeg faktisk at synes at der er ting at fortælle også fra den del af spektret. For eksempel, fordi det begynder at gå op for mig, at jeg ikke kan møde ind på arbejde i noget der ligner yogatøj, ligeså tit jeg synes. Ikke fordi jeg IKKE kan – mere fordi det faktisk også er ret pænt at have rigtigt tøj på, og fordi jeg elsker at klæde mig på i farver og mønstre der ligger så langt som muligt væk fra ting der er sorte, grå og blå. Jeg er – uden rigtigt at være klar over det – gået for meget i vinterhi i år. Og jeg ER dårlig til vinter, dårlig til kulde, dårlig til ikke at se solen i dagevis. Og det har sat sig i tøjet. Jeg kan godt selv se det. Nu.

Men der er noget med det tøj – der er noget med at det faktisk er med til at definere hvordan man har det, og med til at sørge for at man får en god dag. Alt det blev jeg mindet om af en gammel veninde jeg mødtes med i sidste uge. Da hun sad overfor mig med sit fine polerede look, smukke takse og pæne bukser. Hun hev mig i yogabuksen og sagde: “virkeligt”? – Nej, tænkte jeg. Nok ikke. Så hermed: Mere optimistisk, mindre vintergrå og langt sjovere:

5 kommentarer

  1. Altså Julia! Du kan da ikke lægge det billede ud og så ikke fortælle os hvor de bukser er fra. Virkelig lækre! 🙂

  2. Åh, jeg kender det alt for godt. Fredag aften til noget dans i et kulturhus, hvor jeg nærmest ikke havde behøvet skifte (december)januar-uniform for at være danseklar sagde min veninde ‘vi ses i morgen til koncerten, og der har vi gjort os pæne for hinanden’

  3. Nu er du jo så også en af de kvinder, der ser godt ud i hvad som helst, kære Julia. Så deri ligger måske også en af grundene til, vi andre slet ikke har opdaget stilskiftet.

    Men godt, at du tør sige det højt. Vi er mange, der bestemt ikke har det godt med vinteren. I år er det knap så slemt, for vi har jo næsten ikke set det der hvide pulver her i Kalundborg og omegn – men tidligere år har været barske. Nu ser vi fremad, og i slutningen af næste måned kan vi gøre det, vi alle er vilde med: nemlig, sætte urene frem til sommertid. 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.