Tilbage til de levende

Glædelig jul! Jeg håber du har nydt juledagene, og er i fuld gang med at varme op til præcis den slags nytår, du ønsker dig. Som du kan se er min blog blevet forkølet, og den har lige vredet sig selv lidt ud af led. Jeg regner med at der kommer styr på den igen asap, så den ser ud som den plejer.

Jeg har brugt den sidste uge i sengen. Jeg har fået en virkelig anstregende kombination af halsbetændelse, forkølelse, influenza og en masse andre klamme sager, som lagde mig fladt ned. Og jeg er SÅ sindssyg dårlig til det. For det første havde jeg sådan glædet mig til at lave ting og sager med ungerne og Johan, gå i biffen, hænge ud, samle lego og den slags, og for det andet havde jeg aftaler, jeg var nødt til at aflyse. For det trejde er Johan ude at spille i dagevis denne jul, og bare lige for at runde klagesangen af, så er jeg så dårlig til at ligge stille. Også selvom jeg er for træt til at lave noget. Nu er jeg ved at være tilbage, og jeg har det som om jeg skal indhente en her ferie på de næste tre dage. Jeg håber din ferie har været en rigtig ferie, at du har det godt (!!!) og at du er sammen med dem du allerhelst vil.

4 Comments
Previous Post
Next Post