Kold dag og ro

Elias, Johan, Sofus og jeg er ved at falde ned. Altså, ved sådan at finde ind til roen. Og i gang med at finde ud af årsager til uro. En af dem har vi slettet; nemlig Sofus youtube-app på iPad-en. Jeg tror den lige for tiden bringer mere uro end ro, uanset hvor mange regler vi har. Så den er væk. I protest begyndte han at læse den Vitello-bog han fik af min søster i går, og jeg tænker det er en meget velanbragt protest.

Men roen er nødvendig, og uanset hvor meget jeg elsker min og vores hverdag, så kan jeg godt mærke, at der er sket noget i de sidste måneder, hvor Sofus går i første klasse og Elias i fjerde. Der er mere vi skal allesammen. Flere pligter og flere arrangementer. Flere behov, der stikker i fire forskellige retninger, og indsatsen for at sørge for at der stadig er ro på det hele kræver mere end nogensinde før.

Så nu, inden juleaftensdag og selve juleaften handler det hele om at komme ned i gear og ind til kernen. Så vi gik en tur. Ud til vandet, med kælke til rimklædte bakker og så bare fryse indtil man er klar på at tage hjem og hænge i sofaen i noget der minder om nattøj.

 

Og det virker. Ud og ind igen. Ro. Og tid. Jeg håber du har begge dele, og at den jul du ser ind i bliver en dejlig én. Uden sure miner, uden mangel på noget som helst, og med tid.

5 Comments
Previous Post
Next Post