GAVEREGN: VIND Bio-Oil

Reklame/ Som du måske kan huske, har jeg i nogen tid prøvet om jeg kunne få noget ud af at bruge Bio-Oil på de strækmærker, der hidtil har prydet mit godt brugte maveskind. Svaret var et rungende ja, og eftersom jeg ikke er stoppet med at bruge olien, er mine resultater allerede blevet endnu bedre. Nu har jeg så fået lov til at dele tre olier ud til en heldig vinder her på bloggen. Det burde være nok til at se resultater hos dig også (da jeg havde brugt knapt en flaske af de store kunne jeg allerede se en forandring). Så, for lige at få lidt fest i kommentarsporet  – hvilke strækmærker vil du af med? Smid en kommentar her inden den 19. december, hvor jeg trækker lod.

78 kommentarer

 1. Jeg er gravid i uge 30 for anden gang – så jeg tænker, det giver sig selv hvilke strækmærker, jeg vil af med? 😉 Jeg laver (åbenbart) virkelig store unger (som i + 4 kg), og jeg bliver simpelthen stor som et hus, når jeg er gravid. Sådan tre flasker ville nok være en god “kur” post fødsel til det stakkels maveskind. Krydser fingre 🙂

 2. Mine strækmærker på mine hofter kunne godt bruge lidt Bio-oil.
  Og så er min datter på 13 over en kort periode skudt så meget i vejret, at hun også har fået nogle små fine strækmærker omkring maven og på siden af sine hofter, som hun er lidt ked af. Tænker at hun også ville have glæde af det.

 3. Har nogle på siden af maven og på lårene som jeg godt kunne tænke mig at komme af med – har også nogle små nogle på knæene som egentlig også gerne må mindskes.

 4. Glædelig 5.december!
  Der er så mange gode beskrivelser af Bio Oils gode virkning.
  Jeg vil meget gerne prøve blive den heldige og vinde det til min datter, hun har ødelagte knogler og fået nye proteser og har derfor mange store ar, de to største er ca. 18-20 cm hver. Og Bio Oil må meget gerne gøre sit indtog her:-)
  Jule nisse hilsner herfra!

 5. Jeg har efter 4 graviditeter en lille sol af strækmærker rundt om navlen, dem vil jeg gerne gøre mindre synlige

 6. Jeg har ikke nogle strækmærker på trods to mega hårde fødsler, men jeg har et stort ar efter et kejsersnit. Jeg vil nu allerhelst bruge olien til at hjælpe min datter med at gøre smerter fra et ar på hagen – efter et styrt på en kælkebakke i skoletiden for år tilbage – mindre. Hun måtte dengang på skadestuen og sidde og vente i 4 timer (!) i en våd, kold flyverdragt for at blive syet. Da det blev vores tur, var lægen så fortravlet, at hun syede forkert og måtte gøre det om.
  Tæller det også ? Jeg har læst, at produktet også hjælper på ar, og her er noget, der ville have godt af lindrende olie.

 7. Vil rigtig gerne prøve om olien kan hjælpe på mærker omkring navlen og på lårene

 8. Dem på lårene! Er heldig ikke at have nogen på maven, men til gengæld på ydersiden af lårene…

 9. Jeg vil rigtig gerne af med dem på min mave og dem på mine bryster,så krydser fingrene

 10. Strækmærker på lårene – og så håber jeg den måske også kan hjælpe på en lille snobrødsskade / brændemærket jeg har fået på halsen…?

 11. Jeg har strækmærker på inderlårene, som nogle gange gør ondt. Og pæne er de heller ikke.

 12. Ikke fordi strækmærker generer mig, men jeg ville gerne prøve om det virkelig virker.

 13. Jeg vil gerne af med dem på numsen… Men hvis jeg er heldig at vinde, så skal min veninde have olien til hendes lår og numse. Hun vil sætte større pris på den end jeg 🙂

 14. Jeg er så privilegeret ikke at have strækmærker, men har to døtre der hver især har deres problemområder byste/lår. Ville være så skønt, at kunne give dem et produkt, der rent faktisk virker, så de er helt “skarpe” i badetøjet til sommer.

 15. Jeg vil gerne deltage på vegne af min svigerdatter, der lige nu har veer ❤ hun har brugt det i graviditeten, og er meget glad fir det

 16. Hej Julia
  Et langt 12 år gammelt ar fra skamben til navle skulle måske have lidt opmærksomhed… håbet er jo lysegrønt.
  Louise

 17. Jeg har et par tvillinger på 13, som vokser så stærkt, at de har en hær af grimme strækmærker på ryggen. Jeg overvejede allerede at gå i gang med at smøre dem, da jeg læste dit første indlæg om bio-oil, så det ville være et godt skub i gang at vinde det her. Og så er der jo selvfølgelig alle dem, jeg selv har fået efter at have været gravid med dem og deres søskende, men det ville så nok først blive i næste runde.

 18. Super fedt og modigt, at du lægger maveskind til sådan en test og viser det frem for os, Julia;-)

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve, så jeg krydser fingre;-)

 19. Hej Julia. Ville være så fint at vinde. Efter 3 børn er der nogle tigerstriber under navlen som jeg gerne ville have bugt med 🙂

 20. Jeg har ikke strækmærker efter mine to fødsler. Jeg har brugt Bio Oil efter jeg fik brystkræft. Den er bare så supergod til at blødgøre mine ar, efter fjernelse af bryst og nu hvor jeg er igang med rekonstruktion af brystet. Her har jeg ar på maven efter mavelappen er brugt som bryst, ligesom arrene på brysterne.
  En olie der bare er suveræn.
  Jeg vil rigtig gerne vinde en flaske

 21. Jeg vil gerne af med de dybe rynkede på maven. Har brugt Bio-Oil med god effekt, men kom fra det, da flasken var tom, men jeg skal helt sikkert igang igen.

  KH Anne W.

 22. Jeg har nogle mor-tigerstriber på maven jeg gerne vil ha formindsket og min søde teenage datter er skudt sådan i vejret, at hun har fået striber på hofter og lår, som hun er lidt ked af

 23. Min lille søster er gravid og hvad er det bedste for at undgå og forebygge stræk mærker. Jeg vil gerne være så heldig at vinde denne lækre have så jeg kan give min søster en dejlig gave. Glædelig jul.

 24. ihhhh hvor lækkert, den vil hund og især mine strækmærker elske – så jeg kan blvie fin og lækker igen efter af have født 3 børn <3

 25. I min første graviditet gik jeg fra 53-75 kg, det resulterede i strækmærker på både mave, lår og bryster. Huden skal nu, efter 3 graviditeter, ikke strækkes så meget igen- det kunne da være lækkert at få mærkerne mindre synlige

 26. Strækmærker fra graviditeter og vægtøgning… Og så har jeg et stort ar fra en maveskindsreduktion som godt kunne bruge lidt smørelse

 27. Åhh, ja tak
  Elsker Bio-Oil til både ansigt og krop og ja, det reducere strækmærker ❤️
  Har lidt strækmærker på “ballerne” som næsten er forsvundet, men fortsætter ufortrødent i håb om, at de helt forsvinder

 28. Efter tvillingefødsel for 20 år siden har jeg nogle ikke så kønne strækmæeker på maven, som jeg vil elske at få tryllet mindre synlige. Derudover har jeg et nyt ar under næsen efter mindre operation, som jeg gerne vil prøve at behandle med Bio-Oil, for at gøre det så pæn og usynligt som muligt fra start af, når skorpen falder af.

 29. Uha, bio Oil bliver ikke kun brugt på mine strækmærker, som heldigvis er blevet mere eller mindre usynlige efter et halvt års tid med bio Oil!
  Jeg bruger dog også olien i ansigtet og i håret og elsker den olie:)
  Så derfor ville det slet ikke være skidt at vinde denne gave.

 30. Ville være spændende at prøve har en del strækmærker og ønsker en graviditet snart hvor der jo sikkert kommer endnu flere strækmærker. Krydser fingre

 31. Vil da helt klart bruge det på mine strækmærker på maven. Efter snart 4 børn, så er der dukket nogle op
  Så kunne være fedt, at vinde og prøve på min mave om det virker ligeså godt

 32. Jeg vil bruge det til strækmærker på mave og lår. Måske den vil være god til min tørre hud på benen også? Det tester jeg gerne

 33. Jeg vil bruge det til strækmærker på mave og lår. Måske den vil være god til min tørre hud på benen også? Det tester jeg gerne Og mine ar fra 2 kejsersnit vil nok heller ikke tage skade af olien

 34. Jeg vil bruge den til strækmærker på mine lår/hofter samt ar efter 2 kejsersnit og til min tørre hud på hænder og ben

 35. Jeg vil meget gerne prøve den på strækmærker på mine lår/hofter samt arnefter 2 kejsersnit og på mine tørre hænder og ben

 36. Ville meget gerne af med strækmærkerne på min mave og dem på ydersiden af mine

 37. Jeg vil gerne prøve at komme af med mit appelsinhud og strækmærker efter 4 år.

 38. Jeg venter vires tredje barn til maj og det vil være dejligt at smøre maven ind i olie hver dag! Maven bliver ikke mindre her tredje gang, så vil rigtig gerne undgå slemme stræknærker

 39. Ku godt bruge det til dem på mine hofter og så er mit ansigt vild med det også

 40. Nice!!!
  Guldklumperne har sæt sine (stræk)-mærker på min mave, børnene har dog intet at gøre med dem på lårene, da de meldte ankomst langt før børnene. Men det ville være dejligt at få lidt glattere hud til sommer De ti kilo jeg også vil af med, bliver igen i år et nytårsfortsæt

 41. Dem på maven ved kejsersnitaret / og forhåbentlig også et pænere kejsersar

 42. Mine hofter er alt for stribet i forhold til at jeg ikke har fået børn, så gad vide om olien kan klare stræk, der kommer af “for meget hygge”??? – men det kan der jo ikke være for meget af – men striberne måtte gerne skride

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *