Hvordan gik det så? Strækmærker og Bio-Oil

REKLAME. Uha, skal vi tale om et grænseoverskridende projekt? Det, som jeg bruger mest energi på at gemme væk fra verden, bliver vist frem her på bloggen? Måske er det meget sundt, men hold nu op, hvor har jeg tænkt over, hvad det egentligt kræver at vise maven frem. En del, vil jeg sige. I hvert fald for mig. Den er aldrig blevet sig selv igen efter kejsersnit, diverse operationer, manglende samling på mavemusklerne, kanelsneglene og marcipanen. For slet ikke at tale om de mange, dybe strækmærker. Som tidligere forklaret arbejder vi her hos Lahme med og for Bio-Oil. Og jeg har set hos rigtig mange, hvor vilde resultater olien kan skabe, og fik så også lyst til selv at give det et skud.

Og nu har jeg så gjort det. Tre måneder – morgen og aften – har jeg smurt maven. Med undtagelse af de ti dage i Afrika, hvor alt smeltede, og der ikke var mulighed for at danse groomingdansen i helt samme grad, som jeg ville have ønsket. Men se her, det virker sgu!

 

Sådan så det ud, da jeg begyndte. Strækmærkerne er dybe, hvide og ligger som furer i en gold ørken.

 

NU

Mildere, pænere og mindre tydelige furer. Ørkenen er på retræte. Det samme er operationsarrene (de tre små hvide streger) under min navle.

 

Vil jeg fortsætte med at bruge olien?

Ja, hånden på hjertet, det vil jeg.

 

4 Comments
Previous Post
Next Post