Hvordan gik det så? Strækmærker og Bio-Oil

REKLAME. Uha, skal vi tale om et grænseoverskridende projekt? Det, som jeg bruger mest energi på at gemme væk fra verden, bliver vist frem her på bloggen? Måske er det meget sundt, men hold nu op, hvor har jeg tænkt over, hvad det egentligt kræver at vise maven frem. En del, vil jeg sige. I hvert fald for mig. Den er aldrig blevet sig selv igen efter kejsersnit, diverse operationer, manglende samling på mavemusklerne, kanelsneglene og marcipanen. For slet ikke at tale om de mange, dybe strækmærker. Som tidligere forklaret arbejder vi her hos Lahme med og for Bio-Oil. Og jeg har set hos rigtig mange, hvor vilde resultater olien kan skabe, og fik så også lyst til selv at give det et skud.

Og nu har jeg så gjort det. Tre måneder – morgen og aften – har jeg smurt maven. Med undtagelse af de ti dage i Afrika, hvor alt smeltede, og der ikke var mulighed for at danse groomingdansen i helt samme grad, som jeg ville have ønsket. Men se her, det virker sgu!

 

Sådan så det ud, da jeg begyndte. Strækmærkerne er dybe, hvide og ligger som furer i en gold ørken.

 

NU

Mildere, pænere og mindre tydelige furer. Ørkenen er på retræte. Det samme er operationsarrene (de tre små hvide streger) under min navle.

 

Vil jeg fortsætte med at bruge olien?

Ja, hånden på hjertet, det vil jeg.

 

4 kommentarer

 1. Det er et fint resultat, du har fået. Jeg har aldrig fået et super resultat med den olie. Jeg smurte mit ar i ét (!) år med den og jeg synes alligevel ikke det blev bedre. Har prøvet den på strækmærker og det hjalp lidt. Så nu er jeg bare der, hvor jeg accepterer appelsinhud, strækmærker og ar som en del af mig (ikke at jeg er hellig. Så sent som i morges overvejede jeg at gå til lægen med min ekstra hud på øjenlågene). Kh. Birgitte

 2. Så flot og godt du bliver ved.
  Biooil virker både på jeg og unge datter:-)
  Hilsner og en smuk dag:-)

 3. Kære Tina – tusind tak og i lige måde – Kh J

  Kære Christina – det skal du! Kh J

  Kære Birgitte – ja, sådan har jeg det jo også. At man skal holde af det hele inklusive mærker og ar og hele dynen. Men nogle gange, så ser jeg også mig selv i spejlet og tænker, at det jo er nemt nok at sige lige indtil det hele hænger på mig. kram J

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *