Fotoshoot i dag

Dagen i dag begyndte med et fotoshoot hos fotograf Line Klein. Jeg skulle bruge nye billeder af mig selv til forskellige projekter og ting, og det er bestemt ikke første gang, jeg har bedt Line hjælpe mig. Hun er vildt dygtig og har en særlig måde at se, hvordan man bliver ved med at være sig selv på billeder, uden at man føler at man tager en anden måde at være på, med sig ind i billederne. Christina Wedel (som du kender som stylist, makeupartist og forfatter – for slet ikke at tale om ekspert i at få damer til at tage sig godt ud), var makeupartist og stylist i dag. Som altid ville jeg allerhelst have en masse farver på, og dem hjalp hun mig med at finde. Skoene her fra mit yndlingsmærke, det danske Marie Monin, og dette par er deres nyeste kombination af farver. Man går simpelthen så godt i dem og de sidder altid perfekt på foden.

Sættet her er fra Custommade, og det kommer på hylderne i janaur – men se lige farven!!!

1 kommentar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *