Smukkeste (og gratis) julekalenderbog fra Name it forfattet af Kenneth Bøgh Andersen

REKLAME (fordi vi arbejder sammen med og for name it). Jeg har simpelthen sådan glædet mig til at dele dette med jer, fordi dette initiativ handler om alt det julen handler om, og sætter vores børn, deres fantasi og alt det der kan være så inspirerende ved netop den kombination, i centrum.

Name it har nemlig gjort det igen: Præcis som sidste år har de bedt en fantastisk dansk børnebogsforfatter skrive et juleeventyr, som børnetøjsvirksomheden simpelthen forærer gratis væk i alle deres butikker fra i overmorgen, den 8. november.

I år er det Kenneth Bøgh Andersen, der er forfatteren bag – du kender ham som ophavsmand til kæmpe successer som Antboyserien og Djævelens Lærling, og et væld af andre bæørnebogstitler. Han har nu skrevet historien om Leo Tarskov, som er bange for mørke og ligger  vågen længe efter, at lyset er blevet slukket. Indtil den dag han finder en sneglobe med et smukt, hvidt slot indeni. Et magisk slot, hvor alle ens drømme bliver levende. Leo forsvinder ind i drømmeuniverset, hvor han møder Alf, et drengelignende væsen, som har magiske evner og bliver hans ven. Men han kan ikke finde hjem igen, og sammen med Alf må Leo overvinde sin egen største frygt for forhåbentligt at kunne komme hjem til jul.

Du kan som sagt hente dit eksemplar fra den 8. november i alle name its butikker i hele landet, og hvis du bor i udlandet, jamen så kan du såmen også hente et eksemplar dér, for juleeventyret i de 25 kapitler er blevet oversat til et væld af sprog. Men skynd dig, sidste år blev bøgerne revet ud af butikkerne.

4 kommentarer

  1. Nej, hvor er det fint. Det er så magisk, synes jeg, men julekalendere, der ikke foregår på en skærm af den ene eller anden art, men i form af en bog, hvor det nærmest er en forudsætning, at man skal sidde og krybe helt tæt sammen og bare lytte og lade fantasien stryge afsted.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *