Weekend i Berlin og Den Gode Hverdag

Weekenden er slut, og en ny uge er allerede i fuld gang. Jeg brugte weekenden sammen med alle mine kollegaer i Berlin; hvor vi slog vores års-seminar sammen med julefrokosten og i stedet for at blive i Danmark tog til Berlin i fredags. Det var mine gode kollegaers idé at det var der vi skulle hen, og det var simpelthen så velvalgt. Vi nåede både at lære en masse, at være sammen, og at få nogle af den slags oplevelser der kan være længe i mellem. Jeg er -som du ved, hvis du læser med herinde – helt vild glad for mit arbejde. Men ikke kun mit job, også de mennesker, jeg er så heldig at følges med i mit arbejdsliv gør mig meget glad. Det er ikke en selvfølge at have det sådan med sin hverdag, og jeg er virkelig taknemmelig for det. Det har altid været lidt af en kampplads, det med at få det gode arbejdsliv, og når folk spørger mig hvordan det er at være “så optaget af karriere”, så er jeg altid nødt til at rette dem, og sige at det er ikke dét, der driver mig. Det er faktisk hverdagen, jeg synes er mest interessant – og det at dele den med mennesker, man kan blive dygtigere sammen med, mens man har det sjovt. Så derfor var det også så fedt at få en weekend sammen, og ikke mindst en her masse viden og nye oplevelser.

Her et par highlights:

Fredag kom vi frem og tjekkede ind på et helt fantastisk hotel, nemlig Gorki Apartments. Her var det muligt at bo flere sammen i forskellige størrelser lejligheder, og hotellet lå perfekt.

Og se lige det her bad:

Det meste af lørdagen brugte vi på at lære om veganisme, og på at smage en masse forskellige ting. Det var en kombineret byvandring og guidet tur i det veganske køkken, kultur og måder at gribe mad an på.Jeg smagte blandt andet en virkelig god gullashsuppe:

Og en vegansk curry wurst, som heller ikke var så dårlig (men det var jeg vist den eneste der syntes)

Søndag, inden vi tog hjem, nåede vi at fejre Anne-Sophies fødselsdag – med en virkelig flot, og knapt så lækker kage:

1 kommentar

  1. Hvor inspirerende at i vælger at afprøve det veganske tema på egen krop i en weekend. For klodens fremtid er det virkelig godt, at flere unge vælger at gå den vej i dag. Så er der håb, tænker jeg.
    Selv er jeg “kun” vegetar (sådan da), og det bliver nok ved det.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *