Invitation til julemarked og til en lille webshop

 

Måske husker du at jeg for et års tid siden begyndte at arbejde på et lille sideprojekt. Musali hedder det, og handler om at skabe bedre levevilkår for kvinder i Zambia. Det er bestemt ikke et Ulandsprojekt, men et projekt, der giver kvinderne mulighed for at skabe kunsthåndvært til ordentlige priser. Vi har længe solgt kvindernes armbånd i moshi moshi minds butikker, og egentligt holdt os tilbage fra at lave en webshop. Mest fordi de allesammen er forskellige, og den slags kan være meget svært at håndtere i en webshop. Nu har vi så lanceret en lille biks på instagram, hvor du har mulighed for at følge med i arbejdet, men også for at købe de smukke armbånd og derved støtte kvinderne. Den finder du her @musalidk

Du kan også møde armbåndene når vi her hos os i Lahme holder Magisk Marked, sammen med nogle fantastiske kunsthåndværkere, og små butiksdrivende med helt vidunderlige sager. Du kan læse mere om det, og tilmelde dig her.

3 kommentarer

  1. Hej Julia. Jeg kommer til julemarked. Vil man kunne købe armbåndene fra Musali der? Og kan man betale med f.eks. Mobile Pay? Kh. Birgitte

  2. Dejligt med så nem en mulighed for at shoppe de fine armbånd – især når jeg desværre ikke kan komme til julemarkedet, det lyder ellers så hyggeligt!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *