Åbent spørgsmål til Kalender-Tetris

Der er knald på herhjemme lige nu, og ikke fordi Johan og jeg har travlt, men fordi ungernes sociale liv er bedre, mere varieret, mere kulturelt, mere inspirerende og langt mere festligt end vores. Vores børn skal simpelthen tusind (fede) ting hele tiden, og jeg er blevet sådan en der praktiserer kalender-tetris både digitalt og analogt og lægger slagplaner for åben mikrofon hver eneste morgen så alle ved hvor de er.

Og det vildeste er – vi har sat benhårde begrænsninger ned. Vi siger ikke ja til alt. Ungerne får heller ikke lov til alt. De går ikke til noget hver dag, og de får ikke lov til at være med til alting i weekenderne.

Men hverdagene er vilde, hvis et eller nogle gange to børn  ikke skal noget så har der de sidste 14 dage været der et trivselsmøde, forældremøde det ene eller det andet eller det tredje sted. Og alt er gjort i den bedste mening, alle initiativer er velkomne og vores unger har det godt. Så alt er godt. Men har det altid været sådan? Eller er det bare fordi mine unger har den alder de har lige nu?

 

5 Comments
Previous Post
Next Post