Hjemme igen fra Zambia

Glædelig hverdag!

Johan, Elias, Sofus og jeg er hjemme igen fra Zambia. Det var en meget anderledes rejse end den jeg havde alene med Elias for halvandet år siden. Vi besøgte min far, hans kone Anne, og Wilbur (Annes søn, men i den store, udvidede familie, min nye lillebror). De bor midt i Livingstone i Zambia, og det er så langt fra alting, at man oplever at være dybt inde i provinsen, på en måde hvor elefanter krydser vejen i skumringstimen, at man ikke nødvendigvis kan købe det man mangler, og at der ikke er noget som helst, der er som det plejer. Det har på alle måder været en vild rejse, som jeg glæder mig til at fortælle om herude i mindre bidder, efterhånden som det hele falder på plads. Men en ting er sikkert: Mine unger, Johan og jeg har fået en af de helt store oplevelser – sammen.

Zambesifloden.

Victoria Falls lige inden regntiden begynder

Mig i en af de kjoler, Anne fik syet til mig (vi havde ingen kufferter de første dage).

4 kommentarer

  1. Tusind tak Birgitte – og TAK Susanne – som jeg lige har skrevet i et andet indlæg var grooming ikke på sit højeste mens jeg var væk, så jeg følte mig virkeligt ikke toptunet. kram

  2. Lyder som en fantastisk og spændende tur 🙂 Og ja, du ser brandgodt ud – sådan lidt woman of the world 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *