Spa-liv og mangel på vand

De 12 dage vi var på rejse og i Zambia var ikke de 12 dage, hvor personlig pleje stod øverst på todo-listen. En af grundene var, at kufferterne ikke kom frem (de sidste kom først nogle få dage inden vi skulle hjem), en anden grund var, at der var nok at gøre med solcreme og myggespray og at holde sig til når der var mulighed for bad. Faktisk vaskede jeg kun hår en enkelt gang på hele rejsen, og i det hele taget var rejsen ikke en spa-rejse. Det er faktisk meget fint, for noget af det jeg chokkerende nok fandt ud af, var at hverken ansigt eller hår faldt af, men at det hele måske i virkeligheden havde meget godt af at være i fred i varmen, hvor det nogle dage var 40 grader og knastørt.

Men nu hvor jeg er hjemme igen, var det første jeg gjorde at kaste mig over Filorgas nye duo. Som du måske husker har jeg været storforbruger af denne skum fra Filorga (og faktisk så glad for den at flere læsere tippede mig om den da den var på tilbud).  Nu er Filorga på banen med en endnu bedre erstatning for den, nemlig denne duo, som består af en vanvittig effektiv scrub “Scrub and Peel” som holder hvad den lover, nemlig at gøre noget ved “Celulite – Stubborn Bulges – Sagging”. Jeg bruger den på lår, numse og overarme og en balm som følger op og gør det samme. Jeg bruger dem ikke på maven, da jeg er i fuld gang med at teste Bio-Oil. Begge dele er pricy, men jeg er vild med dem, og kan godt se at jeg er på vej til at blive lige så afhængig af dem som af skummen. De er drøje i brug og holder længere end skummet gjorde.

Linksne her er ikke affiliate, blot en service, og billederne er taget af min dygtige kollega Mette Skovgaard for nogen tid siden, inden jeg begyndte at bruge af produkterne.

 

3 kommentarer

 1. Håber I havde det rigtigt fedt på rejsen og lidt sjovt, at få testet sine hårvaske-ansigtspleje-grænser, ikke?
  Har selv prøvet det i forskellige situationer og hver eneste gang er jeg dybt, dybt taknemmelig for at komme hjem til mit eget bad og shampoo:-)

 2. Bruger også filorga og er fuldstændig hooked jeg har dog ikke prøvet kropsprodukterne endnu – det må blive det næste

 3. Kære Tina, vi havde det så godt! Det var virkelig en stor, stor oplevelse, som også maner til en form for selvransagelse i forhold til hvor godt vi har det.
  KH
  J

  Kære Gitte – ja, det er vildt gode produkter – er der et du særligt kan anbefale? Der er jo simpelthen så mange…
  KH
  J

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *