Interview: Hvad er Køkkenmagi & en invitation

Min søster, Anne-Sophie Lahme, har skrevet en helt vidunderlig koge- og inspirationsbog, hvor hun inviterer ind i et univers af smukke, farvestrålende og velsmagende superfoods. Nu holder hun endelig (!) et længe ventet foredrag om bogen, og du er i dén grad inviteret. Foredraget er krydret (det var ikke ment som en joke…) med lækre smagsoplevelser undervejs. Og goodiebags. Og hygge. Men for lige at få sat Anne-Sophies forståelse af superfoods på landkortet har jeg stillet hende et par spørgsmål:

Hvad er det superfoods kan gøre for hverdagen?

Superfoods er et fornuftigt, sjovt, farverigt og relevant bidrag til en sund kost. Det er sådan at vi i dag ikke ved hvor længe vores fødevarer er undervejs eller om de altid er dyrket på en sådan måde at vi får de næringstoffer fra dem som vi skal. Det betyder at det kan give god mening at tilføje ekstra sunde råvarer til sin madlavning der giver et vitamin, mineral eller proteinboost og som samtidig tilføjer en god smag, tekstur eller måske en flot farve til retten.
 Hvad får man ud af dit foredrag?
Du kommer derfra med alt det du bør vide om superfoods som råvarer og brugen af dem i din madlavning. og forhåbentlig mod på at gøre det! Samtidig skal vi smage på en masse spændende superfoods og vi skal også rundt om alle de faldgruber der er, når vi taler superfoods, for selvom de er sjove, spændende og oppe i tiden så kan de hverken kurere kraft eller gøre dig ti år yngre. Til gengæld tror jeg i den grad på, at de hører til en afbalanceret og sund kost. og vigtigst: så lover jeg at det bliver sjovt og hyggeligt!
Hvem er superfoods særligt relevante for?
I virkeligheden burde vi allesammen spise flere superfoods – drikke mere hampemælk, komme spirulina i røræggene og sørge for flere gojibær i snackskålen.
Er det svært at lære at bruge dem?
Nej slet ikke, men der er nogle gode huskeregler, som jeg sørger for at I får med hjem.

KLIK HER OG LÆS MEGET MERE

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *