Invitation til at opdage Køkkenmagi – foredrag i København

Min dygtige og kloge (og søde og sjove) søster Anne-Sophie har efterhånden udgivet to helt fantastiske kogebøger. Den seneste hedder Køkkenmagi – Superfoods til hverdag, og nu inviterer hun simpelthen til det fineste foredrag, hvor du kan høre om hvilken forskel Superfoods kan gøre for dig i din hverdag. Og ja,. det er ovenikøbet med smagsprøver og goodiebags og hele svineriet.

Anne-Sophie Lahme er ud over kogebogsforfatter også trendsspotter indenfor fødevarer og arbejder dagligt med at få øje på de tendenser, som ikke bare er ekstra flødeskum på hverdagen, men som faktisk også kan give os genveje til et sjovere, mere farverigt køkken. Det er nemlig i hverdagen magien skabes, familier samles, og maden skal have mulighed for at spille en rolle. Gennem et væld af opskrifter, masser af viden og ikke mindst smagsprøver giver Anne-Sophie ved dette eksklusive foredrag et glimt ind i et køkken, som både er til glæde og til gavn i en travl hverdag. For superfoods er nemlig lige præcis det: genveje til et sundere, lækrere og mere spændende køkken og en mere glædesfyldt hverdag.

Som deltager ved foredraget får du:

  • Foredrag
  • Smagsprøver
  • Mulighed for køb af bøger til særpris (betaling med MobilePay)
  • Goodiebag til en værdi af minium 350 kr.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *