Test af Bio-Oil (og muligt farvel til strækmærker) Del 2

 

Reklame. Dette indlæg er sponseret, eftersom vi arbejder for Bio-Oil.

Det er ved at blive koldt, og jeg har i den grad lyst til at få nogle bedre rutiner, hvad angår hudpleje, kropspleje og i det hele taget lige at løfte den daglige grooming et par niveauer. Det er det samme hvert efterår. Når fregnerne forsvinder,kulden sniger sig ind, og huden begynder at vise sig som den i virkeligheden nok ser ud, tænker jeg, at nu er det nu, jeg for alvor skal sætte ind. Jeg elsker skønhedsprodukter og hudpleje og gør hvad jeg kan for at sætte mig godt ind i, hvad der findes og hvad man kan skabe af resultater. Også selvom jeg ind i mellem næsten synes, atdet er småkriminelt at bruge den slags tid på én selv, når der er så meget andet, der kalder på éns opmærksomhed både derhjemme, på arbejde og ude i verden. Men selvomsorg er et hit og helt klart en genvej til at komme igennem vinteren for mig.

 

Hvis du har læst med her i et stykke tid, så ved du at jeg er i gang med et forsøg på at komme mine ret tydelige strækmærker til livs. Dem kan du se her. Jeg er egentligt ikke ked af at have dem, men jeg er ked af,at de er så dybe, at de faktisk gør ondt. Jeg har gennem vores arbejde hos Lahme Kommunikation lært Bio-Oil at kende, og har set hvilke fantastiske resultater man kan få med produkterne. Hvis man bruger olien morgen og aften kan man reducere udseendet afde dybe strækmærker. Det tager tre måneder, hvis man virkeligt vil se en forskel, og jeg er kun en måned inde i forløbet nu, så der er ærligt talt ikke så meget at se endnu. Samtidig har jeg brugt olien på mine arme, og her er huden allerede blevet glattere og pænere. Jeg fortsætter to måneder endnu, og så glæder jeg mig meget til at sammenligne før og efter billederne.

De smukke billeder til indlægget her er taget af min kollega Mette Skovgaard Nielsen.

1 Comment
Previous Post
Next Post