Vil du se mine strækmærker?

Reklame: Her hos os arbejder vi sammen med og for Bio-Oil, hvorfor dette indlæg er sponseret.

Hvor forfængelig må man egentligt være? Og måske mere selvransagende og specifikt: Hvor forfængelig må jeg egentligt være? Det har jeg haft grund til at tænke over her på det sidste. I virkeligheden mener jeg jo på den ene side, at man skal læse bøger i stedet for at tænke over sine bryster og balder og rynker og mærker, men på den anden side, så ved jeg heller ikke noget bedre end mennesker der har modet, viljen og overskuddet til at gøre noget ud af sig selv. Jeg er ikke vild med at lede efter fejl – hverken hos mig selv eller andre, og jeg synes vi skal være søde ved vores kroppe, gode til at elske dem, og være taknemmelige når de fungerer, og ikke er en forhindring. Der er nok at være ked af, men at man er i live med to arme og to ben og en krop, der kan ting, skal være en grund til glæde og ikke til sorg.

Jeg er muligvis ikke meget forfængelig af natur, men jeg elsker pynt, mode, makeup og alt det gode det gør for en, hvorfor jeg måske snarere er pyntesyg end forfængelig. Denne sommer har jeg brugt rimelig lang tid i bikini – det har jeg aldrig rigtigt gjort mig i før, faktisk fordi jeg er ret kropsgenert – eller muligvis u-erkendt forfængelig?

Efter jeg fik børn, og mine mavemuskler aldrig er blevet samlet igen, har jeg nemlig haft en noget blød mave. Den er jeg faktisk glad for, og har ikke de store problemer med – og selvom jeg ikke har haft lyst til at vise den for meget frem før, så har jeg gjort det nu, i den føromtalte bikini og nydt solen. Jeg er endda – trods faktor 50 – blevet en smule brun og der genopdagede jeg mine ret voldsomme strækmærker. De løber som flammer op ad mit maveskind, og er så dybe at man kan mærke dem, når man lader hænderne løbe hen over dem. De gør ikke ondt, men de er faktisk en smule ømme.

 

Og nu kommer jeg så til det: Vi har i nogen tid arbejdet for Bio-Oil, og i den forbindelse har jeg set, hvordan olien rent faktisk gør en kæmpe (!) forskel på kvinder, også mange år efter de har født. Så nu vil jeg prøve selv. Jeg vil simpelthen bruge olien i tre måneder, og vise her, hvilken forskel den gør. Og nej, jeg er ikke ked af min mave, eller mit udseende, eller ked af at man kan se jeg har fået børn, men jeg kunne godt tænke mig at den lille ømhed, der er i huden hele tiden forsvinder. Nu har jeg læst op på sagerne og fundet ud af følgende:

 

Når kroppen udvider sig hurtigere end hudlaget, opstår der revner i huden. Disse revner danner ar når de heles og kan ses på hudens overflade som strækmærker. Ved at forebygge med Bio-Oil fra begyndelsen af tredje graviditetsmåned kan risikoen for at udvikle strækmærker reduceres, idet Bio-Oil hjælper med at gøre huden mere smidig og dermed mere forberedt på den kraftige udvidelse. Det har jeg så ikke gjort. Jeg har faktisk ikke gjort noget som helst, dengang jeg var gravid med Elias. Med Sofus brugte jeg en olie, men ikke denne.

 

Men det her, kan hjælpe mig: Udover at holde huden smidig og dermed forebygge mod strækmærker er Bio-Oil også ideel til at reducere udseendet af ar, strækmærker og andre ujævnheder i huden samt pletter forårsaget af hormonelle svingninger eller kraftig soleksponering. Hudplejeolien hjælper derudover den aldrende hud med at blive blødere, glattere og mere smidig og dermed reduceres udseendet af rynker. Olien føles behagelig på huden, da den absorberes hurtigt uden at fedte og kan bruges til alle hudtyper.

 

Det er det jeg tester, og du er hjerteligt inviteret til at kigge med. Her først: Min Mave.

3 Comments
Previous Post
Next Post