Ting, vi skal huske at være bange for. De små ting og de helt store.

Ja, nu har jeg startet dette indlæg med en lille buket, mine søde kollegaer har stillet på mit bord, uden anledning. Det er de bedste buketter, dem der ikke har en anledning. Men det har jeg gjort for lige at minde om at der stadig er godt i verden. For det lader til at der er nok at være bange for. Så derfor, ting, jeg har været bange for de sidste par dage:

  1. Bratt Kavenaugh – ham, der er blevet valgt ind til USAs højesteret. Men ikke kun ham, også det faktum at verdens store supermagt ikke lytter til kvinder. Altså konsekvent bare ikke lytter til sin egen befolkning, og da slet ikke kvinderne. Vi skal huske at være bange nok, for at det samme kunne ske i Danmark, til at vi holder øje med de små ting, der sker i samfundet, så vi ikke behøver at være bange for de store.

2. Klimakrisen. Vi skal huske at hive opladere ud af stik. Huske at spise til køleskabet er tømt for alvor og huske alle de andre små ting, så vi ikke behøver ikke at mangle de store.

3. At mine børn lige om lidt er voksne, og at jeg midt i søvnløsheden, hverdagen, gentagen luse-angreb og de rå mængder af vasketøj der opstår, glemmer at nyde hver eneste dag og aften med dem. Jeg øver mig i at lægge mærke til de små ting, så jeg ikke går glip af de store.

Og det vigtigste – at jeg en dag glemmer at livet ER de små ting, som til sammen bliver de store. At jeg glemmer at kysse Johan, at rose min veninde, at være til stedet i alt det der for alvor betyder noget.

 

4 Comments
Previous Post
Next Post