Gratis Oplevelse / Turist i egen by

I starten af denne uge var jeg på Københavns Rådhus. Jeg skulle holde et foredrag derinde, og jeg har faktisk ikke rigtigt været der siden jeg blev gift i den smukke bryllupssal for 11 år siden. Men jeg havde lige en halv time, hvor jeg kunne gå og kigge mig omkring, og konklusionen er: Næste gang du er på de kanter, så skynd dig derind. Det lader til at det mest var asiatiske turister der havde opdaget at her var noget særligt fint, men alle detaljerne derinde er simpelthen så smukke. Der er krummelurer og udskæringer og freskoer og vægmalerier alle vegne, og man kan bare vade ind fra gaden. Jeg skal helt klart have ungerne med derind og måske endda på en rundvisning (se her) . Og hvor er det altså nogle gange fjollet, at man slet ikke ved, hvad der findes af perler i ens egen by, når man er rimelig hurtig på google-maskinen når man rejser ud.

 

1 Comment
Previous Post
Next Post