Tæppedage

Nogle dage, altså. Jeg bruger min under dette tæppe i dag, efter dage med feber der kom og gik. Det ER bare efterår og jeg ER bare virkelig så utrolig dårlig til det. Og uanset hvordan man har det, så er der jo de lækre unger, som stadig skal krammes, kæmmes for lus (tak for den advarsel, forældreintra) og følges til guitar, og selvfølgelig er den dag man har brug for tæppet den dag, Johan ikke er hjemme om aftenen. Og nej, jeg brokker ikke – jeg konstaterer bare at det er den tid på året hvor der står Echinaforce på min indkøbsliste.

Men heldigvis kom posten i dag (alene det er jo en sensation) med Feminas Guldnummer som traditionen tro er spækket med godt læsestof. Jeg har også skrevet to ting til det – den ene ting er en masse bøger, man bør unde sig selv at få læst, og den anden er en klumme om kvinder, mod og magasiner.

 

2 kommentarer

  1. God bedring. Stakkels dig. Godt med et varmt tæppe og et magasin. Kroppen ned i tempo, det hjælper.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *