Efteråret sænker sig

… og det ved jeg godt jeg skal være ok med, og bare nyde det, men nu er vi er igen og jeg er begyndt at fryse. Jeg stod op i nat og tog tre ekstra lag på, en ekstra dyne og gik i seng igen. Kuren mod efterår og vinter er gode venner, masser af varme, tændte stearinlys og at huske alt det næreste. Jeg ved det. Og jeg ved også at motion hjælper, men man kan stille uret efter det, når efteråret rammer, rammes jeg, og jeg HAR indledt glimmerinvasionen så jeg kommer nogenlunde igennem det næste halve år, denne gang. Og ja, så er der jo altid denne mulighed, som bestemt også lokker.

Men jeg HAR gjort noget – jeg har købt en ny vinterfrakke, jeg har brugt søndagen på at gå en lang tur som endte med kagefest hos min søster, og jeg har booket et yogaretreat hen over en weekend i slutningen af januar. Og så glimmer, glimmer, glimmer og mere glimmer. Jeg håber du har taget en ekstra trøje på i dag og har fyldt dit efterår med ting, der glæder, på forhånd.

 

 

3 Comments
Previous Post
Next Post