Efteråret sænker sig

… og det ved jeg godt jeg skal være ok med, og bare nyde det, men nu er vi er igen og jeg er begyndt at fryse. Jeg stod op i nat og tog tre ekstra lag på, en ekstra dyne og gik i seng igen. Kuren mod efterår og vinter er gode venner, masser af varme, tændte stearinlys og at huske alt det næreste. Jeg ved det. Og jeg ved også at motion hjælper, men man kan stille uret efter det, når efteråret rammer, rammes jeg, og jeg HAR indledt glimmerinvasionen så jeg kommer nogenlunde igennem det næste halve år, denne gang. Og ja, så er der jo altid denne mulighed, som bestemt også lokker.

Men jeg HAR gjort noget – jeg har købt en ny vinterfrakke, jeg har brugt søndagen på at gå en lang tur som endte med kagefest hos min søster, og jeg har booket et yogaretreat hen over en weekend i slutningen af januar. Og så glimmer, glimmer, glimmer og mere glimmer. Jeg håber du har taget en ekstra trøje på i dag og har fyldt dit efterår med ting, der glæder, på forhånd.

 

 

3 kommentarer

  1. Ja, det gælder om at finde sine egne måder at komme igennem den mørke årstid der venter på. Mine har også meget at gøre med stearinlys, gode bøger i sofaen med tæpper og varm te, lysterapi om morgenen – og gåture i dagslys senere, gode samtaler og nærvær med venner og familie. I dag kom min lillebror feks til Aarhus hvor jeg bor – han bor selv på Ærø og arbejder som navigatør og er derfor vær 3-4 mdr i træk, derfor går der tit længe mellem vi ses, men han kom i dag. Med min skønne niece på 16 år der havde taget en fridag fra hendes efterskole for at være sammen med os (i sig selv lidt af et kompliment når teenagepiger vælger voksne aktivt til!). Vi spiste dejlig frokost og drak kaffe her – og nej, det er ikke sponsoreret – jeg er bare begejstret 🙂 http://www.spisesalon.dk

  2. 74.000!!! Jeg håber mindre kan do the trick. Men lækkert ser det ud. Jeg starter med en smuttur til Budapest på søndag ☺️.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *