Invitation: Foredrag, Tabuer og Glade Maver og det hele er gratis

Dette indlæg er sponseret, da vi her hos Lahme arbejder sammen med og for HUSK.

Altså, nu er der jo ikke så meget, som interesserer mig helt så meget som kvinder. Kvinder, damer, og de liv vi lever. Især hverdagen er jeg – som I der læser med her ved – ret interesseret i. Den holder simpelthen ikke rigtigt op med at være spændende, udfordrende eller rørende. I kvindelivet er der ret meget hverdag, og der er rigtigt meget krop. Nogle gange spiller de to ting ganske fint sammen, og andre gange gør de overhovedet ikke. PMS er et rigtigt godt eksempel (og nej, ikke en undskyldning for noget), det samme er alt det der sker med kvindekroppen igennem et liv.

Mange af de ting, der sker med os fysisk er tabubelagte – især alt det der handler om mave. Rigtigt mange kvinder lider af problemer med maven, og problemer i en sådan grad at det er generende for dem. Det ved jeg faktisk ingenting om, men det gør Janne, som er farmakonom og arbejder for HUSK. Fordi Janne er så knivskarp, og fordi jeg elsker simple løsninger på udfordringer, der kan synes uoverskuelige, har jeg sagt ja tak og mange tak til at holde et foredrag i forbindelse med ét Janne holder om hvordan man kan få det bedre med maven. Jeg taler om tabuer, Janne taler om alt det hun ved mest om.

Du kan deltage ganske gratis her i København – og der er ovenikøbet også en goodiebag. Klik her og læs meget mere.

2 kommentarer

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *