Foredrag i København: Kvindens historie kan læses i en kjole

Der er en del der har skrevet og spurgt mig, om ikke der kommer et foredrag om Damen i Midten i København. Det gjorde der faktisk ikke, men nu gør der, og det endda med goodiebags. Foredraget om kvindeliv, kvindehistorie, shopping, kvindernes frisættelse og mulighed for at deltage i samfundet – og ikke mindst. Hvordan moden både afspejlede historien og viste den vej frem, afholdes den 1. oktober 2018 klokken 19. Og du kan faktisk sikre dig en billet (og den lækre goodiebag) lige her. (NB – der er et stærkt begrænset antal billetter)

2 kommentarer

  1. Nej, hvor lyder det godt! Jeg er så ærgerlig over ikke at have fundet den gode babysitter endnu, for det event ville jeg virkelig gerne med til!

  2. Ej Randi – det MÅ lykkes! kh J
    PS man er lost uden en god babysitter, hvis man ikke er en af de heldige der er pakket ind i familie der kan hjælpe…

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *