Hvor sidder moderskabet? (Mødre søges til fotoshoot)

Glædelig mandag! Her på mit kontor, hos Lahme er vi næsten snart fuldtallige efter ferien, og det er simpelthen det bedste at gå på arbejde, når enes kollegaer vende glade (og brune) hjem fra ferie. Men det var egentligt ikke det jeg ville fortælle om i dag, snarere en mulighed for en virkelig sjov oplevelse:

Her hos os er vi så heldige at arbejde sammen med og for Semper Allomin 2. Derfor er dette indlæg sponseret.

Da jeg fik Elias, var noget af det, der var sværest for mig at få styr på amningen. Det lykkedes, men med store konsekvenser, flere indlæggelser, mange antibiotikakure og søvnløse nætter. Undervejs oplevede jeg ikke rigtigt at andre end mig havde det problem – det at amme var den eneste rigtige og eneste mulige måde at give sit barn næring på. Senere gik det op for mig, at der også var andre måder. At der er masser af flaskebørn og masser af mødre der finder lykken med deres børn på mange forskellige måder. Det der var værst for mig i den proces, var faktisk at der var så lidt støtte fra læger og sundhedsfagligt personale i at finde andre løsninger. Faktisk oplevede jeg det som decideret skamfuldt ikke at kunne levere varen. Sådan behøver det ikke at være, og det sætter Semper Allomin 2 fokus på ved en kampagne, hvor vi og de søger kvinder der ammer, og kvinder der giver deres børn flaske. Læs mere her:

Hos Semper Allomin 2 synes vi, at moderskabet skal fejres, og at alle mødre skal hyldes! Derfor arbejder vi for at sprede det gode budskab #MomCelebration. Vi tror nemlig på, at moderskabet bør forene os og ikke skubbe os længere væk fra hinanden. Der er ikke kun én måde at være mor på, og det at være en god mor sidder ikke i brysterne men i det hjerte, der banker bag.

Derfor har vi iværksat kampagnen #MomCelebration, hvor vi ønsker at opfordre til ikke at dømme hinanden ud fra, hvordan man vælger at give sit barn mad – uanset om det ammes eller får flaske.

I stedet for at dømme hinanden bør vi mødre stå sammen og støtte hinanden – for vi er da seje! Vi mener, at det er vigtigt, at vi åbner op for samtalen og taler om, at der er mange forskellige måder at være mor på, og den ene er ikke nødvendigvis bedre end den anden. Og vi har brug for alle stemmer i denne debat – også din!  

 

Søger alle mødre!

Vi søger helt almindelige mødre, der har lyst til at være med til et sjovt fotoshoot lørdag d. 15. september, sammen med deres børn, hvor vi tager billeder og film til kampagnen på de sociale medier. Det spiller ingen rolle, om du ammer eller giver dit barn flaske – alle mødre kan deltage! Du ansøger om at være med lige her

8 Comments
Previous Post
Next Post