Om gaver

Måske har du aldrig selv prøvet det, men måske har du hørt om nogen, der har. Det der med at arbejde på en arbejdsplads, hvor man egentligt er glad nok for opgaverne, men hvor der er noget i enten kulturen eller det sociale, der ikke spiller. Jeg har prøvet det for mange år siden, og lad mig bare sige det sådan, det var ikke optimalt.

Nu er jeg jo nok ikke den der bedst kan udtale mig om hvordan vi har det her hos os, i Lahme, mine kollegaer og mig i mellem, men kan sige at jeg er vild med dem. Det er noget helt særligt at have et arbejdsfællesskab at gå hen til hver dag, som er fuld af gode mennesker, der gør sig umage med det de gør. Det er særligt, og det er jeg simpelthen så glad for.

I fredags havde vi en hyggelig sommermiddag, mellem byger, blæst og solstribe, og det var simpelthen så dejligt at være sammen. Dét er en gave.

3 Comments
Previous Post
Next Post