Lyserød Skærm – og nyt TVprogram

Ok, det lyserøde har ingenting med noget at gøre, jeg synes bare det er en virkelig fin farve. Men det var egentligt sket ikke det jeg ville dele her. Det er søndag efter en lang og god uge, som blandt andet indeholdt to dage på et fotoshoot for en kunde, et foredrag for en anden kunde og virkeligt mange ord skrevet ned. Men jeg nåede faktisk også den første hele optagedag på et nyt TVprojekt, som jeg glæder mig til at dele med jer. Det var en rigtig god dag, omgivet af dygtige mennesker, hvor jeg fik lov til at få lagt makeup (elsker det) og klæde om et hav af gange. Makeupartisten brugte blandt meget (!) andet en concealer fra La Prairie som koster en krig og en halv arm, men som var så god, at jeg tror jeg er nødt til at investere i den.  Her nedenfor har jeg et sæt på fra VILA, som er en slags afslappet jakkesæt uden fór. Meget behageligt og nemt at have på. Jeg har to optagedage i den kommende uge, og selvom det er lange dage, er det sjovt og givende at være helt uden for sine vante rammer, og tror jeg, netop dét er helt sundt.

 

1 kommentar

  1. Nu er vi jo hamrende nysgerrige på at høre om det tv-projekt. Du har en fantastisk måde at tease på. Simpelthen en cliffhanger, som forårsager søvnløshed på tværs af landet blandt dine følgere. 🙂
    Spøg til side. God søndag herfra.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *