Vinderen af solbeskyttelse fra Yves Rocher

Solen stråler stadig og jeg er vild med det – og nærmest en smule presset over den sol jeg ikke når ud i. Der er gang i den på arbejde for tiden, med lange dage og spændende opgaver. Samtidig er der gang i den derhjemme – ungerne har en fest med det gode vejr, og vi kan ikke komme hurtigt nok ud i det når arbejds- og skoledagen er slut. Weekenden nærmer sig og jeg planlægger strandture, hvidvin, tid og noget med at læse i en bog, med mindre det bliver umuligt, når ungerne forlanger endnu en vandgang. Men bortset fra weekendplaner og sommerlykke, så er der jo heldigvis også en præmie, der skal deles ud – denne gang blev det dig, Gitte Lund Rasmussen, der vandt. Vær sød at sende mig din adresse på julia@lahme.dk, og ved at gøre det er det ok med dig, at jeg gemmer den indtil jeg har sendt pakken, hvorefter den naturligvis slettes.

 

2 kommentarer

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *