GAVEREGN: VIND: Solbeskyttelse

Præmierne til dette indlæg er sponserede, men jeg får ikke noget for at forære dem væk.

Jeg har en svaghed for Yves Rocher, som er et ret fantastisk brand, med en rigtig god historie, som involverer en Indiana Jones – agtig type, som du kan læse mere om her.

De har naturligvis også solbeskyttelse i deres sortiment, og nu kan du vinde fire virkeligt lækre produkter fra Yves Rochers solserie, Solaire Peau Parfaite, hvor formlerne er bygget op omkring planten Sea Holly, der har en høj modstandskraft mod solens stråler og en enestående evne til at opbygge vandreserver. Med plantens ekstrakt, har man udviklet formler, der, til trods for at de indeholder færre filtre, giver en øget beskyttelse ved et højt UV-indeks, samtidigt med at de giver en smuk, solbrun farve. Resultatet er en komplet serie bestående af 15 produkter, som kan anvendes før, under og efter solbadning. Du kan nu vinde fire produkter fra den serie:

En anti age solbeskyttelse med SPF og UVA beskyttelse faktor 30 til ansigtet og en med faktor 50, som både kan bruges til krop og ansigt, og derudover også, den jeg er særlig vild med, nemlig en virkelig lækker sololie med faktor 30. Huden skinner meget smukt efter man har brugt den og perfekt til dage – som nu – i nederdele og bare arme. Du vinder også en anti age after sun, som beroliger huden, holder på farven og føles ganske vidunderlig. Du kan vinde hele herligheden her, ved at smide en kommentar inden onsdag klokken 20.

De smukkes fotos er taget af min kollega Mette Skovgaard Nielsen.

80 Comments
Previous Post
Next Post