Feriemodne unger

Det er ikke svært at være forelsket i Danmark lige nu, og jeg kan tydeligt mærke hvad vejret gør for drengene, Johan og mig. Der er en anden lethed, et andet udsyn og helt klart andre muligheder for lange cykelture og udeliv. Det holder!

Jeg kan også mærke at vi nu begynder at læne os kraftigt op ad en sommerferie. Ungerne er ved at være trætte af madpakker og koordinering og hverdag, og jeg forstår dem faktisk godt. Skolelivet er godt, men det er også en form for boble, hvor alting efterhånden er så skemalagt, at det er svært at finde tid til at lege længe, sent og uden ophør. Hvor de hele tiden ved hvad de skal og hvor skemaet bogstaveligt talt hænger på køleskabet; struktur er godt – ja, men det bliver også fantastisk at lade den smutte, glide mellem fingrene, være ligeglad med sengetider og alle andre tidspunkter og bare flyde… Jeg glæder mig til at se dem forvandle sig til sommerbørn lige om lidt.

1 Comment
Previous Post
Next Post