Tips til krøller

Produkterne i dette indlæg er en gave.

Nogle gange kommer jeg i alvorlige diskussioner (for alvor) om overflade og substans. For når man, som jeg, interesserer sig virkeligt meget for historie, filosofi, fremtidsforskning, politik og alt muligt andet, hvordan kan jeg så finde mening med at interessere mig virkeligt meget for spår, makeup, mode, smykker, sko og alt muligt andet som mest rammer overfladen?

Sagen er bare den, at jeg oplever helt klart og tydeligt, at de to ting hænger sammen. At det, der ligger ovenpå, er lige så vigtigt, som det, det ligger på. At de to ting hænger sammen – at den måde vi klæder os og gør os umage med os selv på, er en samtale med omverdenen. Ligesom når man taler miljø og børneopdragelse. Og derfor holder jeg heller ikke op med at tale om overfladen her.

Og derfor: First world problem: Jeg er virkelig ikke god til at teste nye ting af til mit hår. Som du måske husker sidder jeg i juryen til Danish Beauty Award, og dér er der et par måneder hvert år, hvor jeg aldrig rigtigt ved hvordan mit hår sidder. Jeg vasker helst ikke hår hver dag; efter en god hårvask og med de rette produkter, kan jeg snildt nøjes med hver trejde dag, eller endda hver fjerde. Det er den ultimative produkttest – om håret bliver fedtet, fladt eller kruset på anden dagen. Og når jeg så har fundet gode produkter, der leverer, så orker jeg næsten ikke at prøve nye.

Men det har jeg så gjort, eller det vil sige: Det begyndte jeg på for et halvt år siden. Produkterne er er fra Aveda som er en af pionererne indenfor eksklusiv hårpleje, som også passer på miljøet. Disse tre produkter er jeg blevet vildt glad for og jeg har siden jeg fik det første sæt foræret købt dem igen.

Phomollient er en skum som ud over at løfte også samler håret. Hvis man har naturkrøller ved man at en af udfordringerne er at hvert eneste hårstrå har sin egen plan og bare gerne vil krølle i sin egen retning. Denne skum sørger for at det ikke sker.

Hydrating treatment lotion er faktisk et let produkt til ansigtet, men jeg har med stor succes også brugt det på hårspidserne. Det fungerer som en olie, uden at tynge – fordi det ikke er en olie.

Når håret så er tørret op med skummet, kan man med fordel bruge en voks der giver lidt hold på det hele. Herefter er denne hårlak din ven: Controlforce (jeg elsker navnet!), som holder på det hele.

Find nærmeste forhandler her.

2 Comments
Previous Post
Next Post