VIND: NY BOG AF MARIA BORELIUS: SUNDHEDSREVOLUTIONEN

For nogle uger siden, lige inden jeg udgav Damen i Midten, var jeg sammen med den svenske forfatter Maria Borelius en her dag. Jeg skulle interviewe hende to gange i forbindelse med at hendes megabestseller Sundhedsrevolutionen udkom på dansk. Jeg læste naturligvis bogen inden, og jeg m,å sige at jeg har et relativt højt bullshit-hegn når det kommer til:

  1. sundhedsapostle
  2. selvhjælpslitteratur

Jeg synes der er langt mellem snapsene, og at der ind i mellem bliver hældt virkeligt meget vand på nye flasker. MEN så læste jeg Borelius Sundhedsrevolutionen og det gik op for mig, hvorfor det her er en bestseller. Den handler om hendes erkendelse af at det på ingen måde er sjovt at ramme overgangsalderen, og at hun blev nødt til at gøre noget for at komme af med træthed, dårligt humør og manglende nærvær i sit eget liv. Hun brugte herefter år på at undersøge, teste og vurdere, hvilke alternative måder der er til at få sin krop ind på det spor hun ønskede sig. Bogen er læseværdig og meget spændene: Tænk Eat Pray Love møder en virkelig dygtig læge. Memoir og oplysning i ét, med masser af tips og uden emsighed eller løftede pegefingre.

Nu kan denne fine bog så blive din – alt hvad du skal gøre er at smide en kommentar her inden fredag klokken 20 og jeg trækker tre vindere. Det er HarperCollins Nordic, der giver bøgerne væk, og de sender også gevinsten direkte til vinderne.

55 Comments
Previous Post
Next Post