Småbørnslivet, kaffen og et TVprogram (du kan være med i)

 

Mine oplevelser med at være småbørnsmor har ikke været anderledes end for mange andre. Men da mine unger var mindre havde jeg konstant ondt i hovedet, og var konstant så træt at jeg havde svært ved at hænge sammen. Meget af det der lykkes i de år (for eksempel aftensmaden…) skete på viljestyrke og så absolut ikke med overskud. I den tid drak jeg kaffe i litervis. Vi taler otte kopper fra fire til otte om morgenen, og det samme i løbet af dagen. Det så jeg absolut ingen problemer i, og jeg var så absolut heller ikke den der ville bringe mig selv dybere ned i underskuddet ved at gøre noget ved det.

Så skete der det i 2015 at jeg fik et ophold på en holistisk center i Østrig forærende. Det de havde glemt at sige til mig inden jeg kom var at jeg burde have skåret ned på kaffe og på sukker inden ankomsten for ingen af dele var tilgængelige. Især det med kaffen var slem. Jeg fik seriøse abstinenser, hovedpine så jeg stod op af en dørkarm og tudede, og jeg var konstant sulten (du kan læse om den tur her). I dag drikker jeg væsentligt mindre kaffe – men kan på ingen måde undvære det. Nå, men alt det kom jeg til at tænke på da jeg så at DR søger folk der vil stoppe med at drikke kaffe. Jeg vil under ingen omstændigheder.  Klik her hvis du vil læse mere.

4 Comments
Previous Post
Next Post