En Knop & Vin På En Tirsdag (der er forår i luften)

Helt grynet og lidt svært at tyde, men det her er altså knopper! Knopper som er lige ved at springe ud på kastanjetræerne omkring Søerne i  København. Se lige engang! Tænk, at foråret rent faktisk har besluttet sig for at komme; at det ikke bare bliver ved og ved og ved med den endeløse vinter! Jeg blev så helt ufatteligt glad, da jeg opdagede det tidligt i morges, hvor Østerbro i øvrigt var så pæn at jeg kom i tanke om hvorfor jeg nok aldrig nogensinde flytter. Alt var badet i pasteller, der var ingen biler på gaderne, og der duftede af kaffe og nybagt brød. Ok, det sidste passer ikke, men det kunne der virkeligt lige så godt, for det var ren idyl.

Det er helt vildt, hvordan mit humør er blevet vejrafhængigt. Måske er det noget med at blive ældre, måske er det bare noget med, at jeg er blevet gammel nok til at erkende det, for jeg synes efterhånden at det er ret vildt hvor meget jeg længes efter lyset. Min energi falder, det samme gør humøret, og jeg kan godt komme til at synes at det meste er lidt rigeligt hårdt. Men så skinner solen, og det går op for én at vinduerne skal pudses, og at der kommer en dag, hvor man igen kan gå i sandaler.

Dagen i dag byder forresten på et lille oplæg om min nye bog, Damen i Midten, lige for enden af denne smukke sø på Østerbro. Du kan se eventet her på Facebook, og man dukker bare op. Der er vin. Vin på en tirsdag! Jeg håber at se dig!

 

5 kommentarer

  1. Jeg har det på præcis samme måde – både med Østerbro, søerne, vejret og humøret. Jeg bor så meget midt i et smørhul.

    Tillykke med damen, som pynter så fint i vinduet hos Bogladen.

  2. Denne her vinter har da også været specielt lang og tung. Jeg har følt mig fuldstændigt drænet og tænker allerede på rejser sydpå til næste vinter.
    Du er en Superstar!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.