Billeder fra et gøglerliv

Nå, men i lørdags var en helt vild dag, som begyndte med at jeg holdt foredrag, rundede en ballonopsending fra en scene på Kongens Nytorv, hvor jeg sammen med balletmesteren Nikolaj Hübbe sendte 1500 balloner til vejrs efter en rørende ballet (dén deltog jeg så ikke i), og endte med et stort glas kold hvidvin. Eller to. Store. Glas. I hvert fald blev Damen i Midten del af den fejring som Magasin havde planlagt i København i anledning af deres 150års jubilæum, og jeg blev viklet ind i det. Jeg signerede bøger til den helt store guldmedalje og følte mig i det hele taget ret overvældet. Den følelse havde jeg også i går; en helt stille dag, hvor jeg gik tur med ungerne og Johan, og ellers bare prøvede at snyde mig fra en hver form for ikke-absolut-nøvendig aktivitet. Nogle gange, når jeg har været “på”, bliver jeg træt ind i knoglerne på en komplet uoverskuelig måde, andre gange rører det mig ikke. Men det gjorde det i lørdags. Det var ganske overvældende det hele.

//Bogsignering i Magasin af Damen i Midten//

 

En ret stor scene, én mikrofon, og en god historie.

2 kommentarer

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *